Wednesday, April 1, 2009

tutorial how to wear Chomel Nursing Cover




Sila buat adjustment right away setelah menerima Chomel NC, ini bagi memudahkan anda untuk menggunakan di saat ia diperlukan



masuk kan neck strap ke dalam adjust ring seperti di atas



masuk kan hujung neck strap ke adjust ring yang paling atas





tarik dan ketatkan neck strap mengikut kesesuaian masing-masing



siap dan boleh digunakan :)

jika ada sebarang pertanyaan,pendapat dan komen sila hantarkan email ke

stashowale@hotmail.com


4 comments:

mummy_adam said...

owh.. sonang jer.. mengong tul i nie.. hehehe
mlm td dh cuba bt cengini, tp adam bt main lak.. ditarik2 nyer.. bengkok tengkok ku..

tq yer dila.. :)

ienaadifisa said...

lorrrr senang jer akak.. hehe.. tengok tuh cam complicated jer... hehe..
maybe sebab terconfuse dengan sling kot...
hehe..
senang ler pasni boleh guna..

hehe...
tima kasih ye akak

mama-qaisara said...

nk tmbh sikit...kalau cara sya,sya tarik sikit ke tepi jadi cm kain anduh tangan tuh(bhgn yg kita selak baju tuh)..sebab sya tak pakai nursing wear..so agak leceh nk selak2 baju kdg2 bhgn belakang badan terdedah..so sya terpaksa tutup kt bhgn yg terdedah tuh..
utk posisi yg dilla tunjuk ni sesuai kalau kite pakai nursing wear..selak kt dpn jek.hehehe

Fatimah Bt Tony said...

Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. cara mudah buat nursing cover